Acasa Sport-AutoSport UPDATE. Situaţia în cazul lui Mircea Lucescu s-a complicat. A fost operat

UPDATE. Situaţia în cazul lui Mircea Lucescu s-a complicat. A fost operat

scris de D.S.S.
3 afisari
UPDATE ora 19,30- Mircea Lucescu a ieşit din sala de operaţii, unde medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mai mare de lichid acumulată sub dren.

Mircea Lucescu a fost dus în sala de operaţii imediat după plecarea patronului grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, care a venit să îl viziteze.

––––––––––––––
Medicii au constatat creşterea cantităţii de lichid pleural şi îl vor opera astăzi pe Il Luce.  Conform primelor informaţii, cantitatea de sânge din cavitatea toracică s-a mărit, motiv pentru care se va face o intervenţie chirugicală. Reprezentanţii Spitalului Universitar au declarat că vor oferi mai multe detalii în timpul zilei.  

Mircea_Lucescu_accident

Mircea Luceascu, accident grav. Este la spital

Au apărut complicaţii în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mircea Lucescu. După examinarea la computerul tomografic s-a constatat că a crescut cantitatea de lichid pleural, fapt ce îi determină pe medici să-l supună pe antrenor unei intervenţii chirurgicale.

Anunţul a fost făcut de Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar, care a declarat: „A apărut o complicaţie, exces de lichid pleural, şi s-a decis ca domnul Mircea Lucescu să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Probabil în cursul zilei de astăzi„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS