Acasa Sport-AutoSport Snooker: Neil Robertson este noul campion mondial!

Snooker: Neil Robertson este noul campion mondial!

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Australianul Neil Robertson a devenit, luni noapte, primul sportiv din afara Insulelor Britanice care castiga Campionatul Mondial de Snooker din ultimii 30 de ani. El l-a invins in finala de la Crucible pe scotianul Graeme Dott cu scorul de 18-13.Ultimul jucator din afara Marii Britanii si Irlandei de Nord care s-a impus la Campionatul Mondial a fost canadianul Cliff Thorburn in 1980. Neil Robertson a primit 300.000 de euro pentru castigarea titlului.

 

0 comentariu

Tzepesh 29-08-2010 - 14:40

Ceea ce propune presedintele CNAS este o scontare a facturilor, operatiune care are o natura diferita de factoring. Factoringul este o operatiune mai complexa, care se refera la finantarea unei activitati de productie. Aspectul ca bancile, in cursul operatiunii de factoring, sconteaza unele facturi, nu reprezinta decat o consecinta a faptului ca, si destui top manageri bancari au cunostinte economice la nivelul ziaristilor.

Duta 14-09-2010 - 08:47

Domul Duta, actual presedinte CNAS numit de Videanu cand era Ministrul Sanatatii, fost consilier la primaria Bucuresti, intamplator tot cand era Videanu primar, fost presedinte la SARE ( SALROM), intamplator cand ministrul economiei era tot domnul Videanu. Deci acest produs marca Videanu se pregateste de un chiuretaj financiar, intelegeri cu Nomura, si dobanzi uriase pentru asi asigura traiul Verificati contractele de dializa 2010 incheiate de CNAS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult