Acasa Sport-AutoSport Şoc. Olăroiu antrenează Steaua

Şoc. Olăroiu antrenează Steaua

scris de C.P.
7 afisari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, joi, că antrenorul Cosmin Olăroiu va pregăti echipa în următoarele două săptămâni, până la sfârşitul actualului sezon, în locul lui Sorin Cârţu, urmând ca în acte Gabriel Caramarin să ocupe funcţia de principal.

Şoc. Olăroiu antrenează Steaua„Am vorbit cu Olăroiu, e acum lângă mine. Caramarin va fi antrenor în acte, dar Olăroiu va conduce antrenamente pentru astea două săptămâni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu şi vine să mă ajute.Nu se pune problema de bani între noi. El a zis să nu se speculeze mai departe, pentru că va antrena echipa doar pentru astea două săptămâni. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente”, a spus Becali, pentru Mediafax.

Becali a menţionat că şi-ar dori ca Olăroiu să continue la Steaua şi sezonul următor, dar înţelegerea dintre el şi tehnician este doar pentru următoarele două săptămâni. „Bineînţeles că eu îmi doresc ca Olăroiu să continue la Steaua şi după astea două săptămâni şi să fie antrenorul Stelei şi mai departe. Dar nu vreau să speculeze nimeni ceva, înţelegerea e doar pentru astea două săptămâni”, a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că antrenorul Sorin Cârţu şi-a prezentat demisia miercuri seară. „Păi Sorin Cârţu şi-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olăroiu şi acesta a zis că vine să mă ajute”, a explicat Becali.

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, miercuri, după meciul Steaua – Rapid, scor 0-1, din etapa a XXXI-a a Ligii I, că este dispus să plece de la gruparea din Bulevardul Ghencea, precizând că „se simte blestemat” şi că poate nu este compatibil cu formaţia bucureşteană. El a menţionat că va avea o discuţie cu finanţatorul stelist în cursul zilei de joi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult