Acasa Sport-AutoSport Sofia-CM: România, argint la dans aerobic

Sofia-CM: România, argint la dans aerobic

scris de A.B.
11 afisari

Echipa de dans aerobic a României a câştigat medalia de arint la Campionatele Mondiale (CM) de la Sofia. Aurul a revenit echipei de dans a Chinei, iar bronzul a fost adjudecat de echipa Franţei. 

 
aerobic

foto: ziarelive.ro

România, în formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruşe, Lucian Frăţiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel şi Anca Surdu, a cucerit argintul în proba de dans aerobic, vineri, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Sofia. Echipa ţării noastre, cu 19,213 puncte, a fost devansată în clasamentul finalei de China, 19,513 p, în timp ce pe locul trei s-a clasat Franţa, cu 19,013 p. Sportivii români au reuşit vineri şi o serie de calificări în finalele de la individual feminin, prin Corina Constantin şi Maria Luisa Pavel, şi la trio, prin Marius Gavriloaie, Lucian Frăţiloiu, Marius Petruşe, respectiv Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Brânzea, anunţă Federaţia Română de Gimnastică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult