Acasa Sport-AutoSport Sorin Cârţu: Noi cu barele, ei cu golurile

Sorin Cârţu: Noi cu barele, ei cu golurile

scris de Ziua Veche
2 afisari

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, marţi seară, la TVR, că CFR Cluj a avut o evoluţie bună în întâlnirea cu AS Roma, pierdută cu scorul de 1-2, în care clujenii au fost „cu barele, iar ei cu golurile”, informeaza Mediafax.


„Nu vreau să discut de decizii individuale ale jucătorilor, aşa au gândit ei în asemenea momente. Când ratezi asemenea ocazii, eşti taxat. Noi cu barele, ei cu golurile, asta este concluzia pe care pot s-o trag. Roma a meritat să câştige. Am făcut un meci bun, dar rezultatul contează, punctele adunate, ca să iei bani, să mergi mai departe, să ai glorie, faimă. Au dominat, au avut şi ocazii bune, dar să nu uităm că golul doi este suspect de ofsaid. Departajarea şi ruperea echilibrului în teren s-a făcut la faza lui Borriello. Dacă dai gol în minutul 60, când a fost bara, altfel ar fi fost desfăşurarea, în altfel de presiune ar fi jucat şi ei. Puteam să obţinem un rezultat pozitiv, fără exagerare. Dacă am fi obţinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare până în finalul grupelor”, a spus Cârţu.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul susţinut în compania echipei italiene AS Roma, contând pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor. Gazdele au marcat prin Mexes ’69 şi Borriello ’71, iar oaspeţii au punctat prin Rada ’78.

0 comentariu

usla 31-08-2010 - 22:48

Oricum veti da banii inapoi ! Nici nu merita sa ma citim asemenea texte !

ioan 01-09-2010 - 07:08

In care lege ati gasit informatia ca nu vor fi diminuate pensiile sub 3000? Manipularea aceasta o sa va coste mult, si aceasta cat de repede, domnilor guvernanti!

Neardentalul 01-09-2010 - 09:45

Da’ voi cu ce va ocupati mai exact, parazitilor? In afara de faptul ca ascundeti banii de nu-i mai gasesti nici cu caini lup? Odata la 10 ani merg si eu la medic, ca-mi trebuie o adeverinta, nici macar consultatie si trebuie sa platesc 15lei din buzunar? Asta dupa ce luna de luna vi s-au virat milioane din salariul meu, ca sa am asistenta medicala gratuita. Viermilor, gunoaie.

Pribeagul 01-09-2010 - 16:06

azi am mereu intrebari. S-o fi nimerit sa fie azi ziua subiectelor cu ?

Plateasc in fiecare luna o groaza de bani pentru sanatate (a cui?). S-a nimerit ca odata la… multi ani sa merg la o consultatie. Medicul mi-a cerut 50 lei.

Ce noima are sa platesc atitia bani la sanatate? Din patriotism. Este singura explicatie.

Decit sa mai merg odata la medic, mai bine ma duc in mormint. N-o sa-mi fie asa jena.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult