Acasa Sport-AutoSport Spadasinele de la Steaua au cucerit titlul mondial

Spadasinele de la Steaua au cucerit titlul mondial

scris de Ziua Veche
2 afisari

Foto AgerpresEchipa feminină de spadă a României, compusă în totalitate din sportive legitimate la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti – Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Anca Măroiu – a reuşit o extraordinară performanţă, cucerind medalia de aur şi titlul de Campioană Mondială.

Spadasinele steliste au dat dovadă de o mobilizare exemplară, în ciuda problemelor medicale cu care s-au confruntat, întrecând în semifinale reprezentativa Coreei de Nord şi învingând categoric, în finală, puternica reprezentativă a Germaniei cu scorul de 35–26.

Elevele antrenorilor stelişti Dan Podeanu şi Cornel Milan au dovedit încă o dată că România rămâne o forţă în scrima mondială. Drumul spre aur a fost păzit cu străşnicie, în jocul finalei, de Simona Alexandru, prin trei recuperări şi tot atâtea victorii, fiind apoi consacrat definitiv prin asaltul spectaculos al vicecampioanei olimpice Ana Maria Brânză.

Aceasta nu a fost însă singura performanţă a sportivilor militari la Campionatele Mondiale. În proba de spadă masculin, stelistul Cosmin Hănceanu a reuşit să cucerească pentru România şi să mai aducă în vitrina CSA Steaua două medalii de bronz, la individual şi pe echipe.

0 comentariu

seherezada 02-09-2010 - 13:40

Inexact !! nu la „finalul” dineului …, ci
inainte de dineul oferit de White House… Atentie la detalii, va rog !

Ester Blum 02-09-2010 - 20:42

Nu sunt sceptica dar nici increzatoare.Israelul este cel rau in totdeauna pentru-ca suntem evrei,Palestinenii sunt cei buni finndca le olace sa omoare nevinovati tot timpul…..
Ce fel de pace se va intemeia cand nici bine nu au inceput convorbirile in USA si pacifistii Palestinien au efectuat in aceste zile 2 atacuri teroriste in Israel impuscant mortal 4+2 cetateni (familii)civili Israelieni.Oare le va conveni o pace care sa le puie bratele la munca in locul ajutoarelor internationale care sunt convenabile?
E mai usor sa tina un Kalachnikov in mana decat sa se duca la munca……

oblioo 03-09-2010 - 02:24

Aduce doar moarte si suferinta oriunde ajung tentaculele lui malefice.

Marturia unui fost evreu:

http://www.realzionistnews.com/?p=544

cosomin 03-09-2010 - 02:31

Hai sa fim un pic logici!in secolul trecut evreii au ocupat cu forta un teritoriu locuit de palestinieni!Deci cineva vine la tine in casa, ti-o ia, si te da afara: tu incerci sa o recuperezi, folosind forta( ti-e iti este permis ?);iar invadatorul a gasit un termen prin cate sa te denigreze: terorist! unde este dreptatea? mai tineti minte cum vreme de doua mii de ani romani au incercat sa se elibereze de sub: romani,unguri, turci? pe ai nostrii care incercau sa-si redobandeasca tara cum credeti ca ii numeau? tot un fel de teroristi!Eu nu neg ca nu ar exista si teroristi adevarati, dar prea este la moda termenul , si usor de folositi in a-i numi pe cei ce nu impartasesc aceleasi convingeri ca si tin!
Deci ce fac palestiunieni? isi apara tara! la evrei nu le convine, si fac tot ce le sta in putinta sa ii prezinte ca pe niste oameni rai. Oare evreii sunt asa de cuminti? sa fim seriosi. De multe ori sunt mai rai dacat toti la un loca….

un crestin 03-09-2010 - 04:53

Domnule cosomin,

Va asteapta catedra de istorie la universitatea din Hebron. Ca pe toate le stiti pe de rost.

pavel 03-09-2010 - 09:00

Cand apar vesti din cele ale prezentei stiri,cand e vorba de evrei,primii care apar cu argumente si teorii solubile in otrava sunt desigur „ANTISEMITII”ei sunt indivizii care isi iubesc si neamul romanesc care arata asa cum arata,satrele de rromi devin dominante,cultura neamului este tampnia.

Beniamin 03-09-2010 - 09:12

In loc sa-ti vezi de treburili tale, de pravale, de muiere, ca ti-o scarmana altii, stai calare pe forumul asta si-i sudui pe romani.

pavel 03-09-2010 - 09:39

Mai caricatura,asa te caracterizeaza postarea,te-a facut doamne Dumnezeu cu computer….ce inteligent mai esti!?
Ai si vreun titlu academic mai acatare?Poate e ce invata dela tine mai mult decat aberatii de mahala…….
Te tragi si din chinezi?Poate te numesti sub actualul anonimat”Suge-mio-tare”!

marius_1 03-09-2010 - 10:49

Ce te iei de toata lumea ? Cine te crezi dumneata de ai acaparat discutia pe forum ? Comenteaza strict la ce se refera articolul si nu-i mai provoca pe ceilalti.

Beniamin 03-09-2010 - 11:02

Cand de fapt tu esti un broscoi cu pungi la ochi, de prin partile de la nord de Turcia ?
De asta ziceti ca in randul turcilor sunt multi cu gene evreiesti, pentru ca voi nu va trageti din evreii adevarati. Sunteti niste sarlatani.
Baaa ! evreii adevarati au ramas putini si se intalnesc prin Franta, Grecia, Anglia.

Beniamin 03-09-2010 - 13:12

Sa se simta si ea bine si sa vada cum arata un evreu adevarat.

Beniamin 03-09-2010 - 13:42

Evreii adevarati se trag din cei care au trait in Antichitate in Egipt si pe teritoriul Palestinei. Ei au emigrat in Spania si de acolo in sudul Balkanilor (Grecia), Franta, Anglia. Erau albi la fata si probabil inruditi cu berberii, dar n-aveau pungi la ochi, ca broastele.
Tu esti ashkenazi, adica te tragi din triburile situate la nordul Turciei, care s-au evreizat prin influenta, trecand la religia iudaica, probabil prin contactul cu niste evrei aflati in tranzit pe acolo. Nici limba voastra, idish (germana amestecata cu slava si tiganeasca), nu are vreo legatura cu limba vechilor evrei, ebraica. Esti israelian, nu evreu ! Ma intelegi ce vreau sa spun.

Uite si tu ce se spune despre evreii adevarati:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Evreii_sefarzi
Am cunoscut si eu cativa. Sunt oameni de treaba si arata exact ca romanii, fara nici cea mai mica diferenta. Astia locuiau pe teritoriul Romaniei cu mult timp inainte de venirea voastra, a aschenazilor, din Ukraina si Polonia. S-au carat din Romania cand ati instalat voi regimul comunist, pentru ca in general erau instariti si nu le convenea sa li se confiste averile. S-au dus in Elvetia, prin Venezuela, etc, dupa profit.
Evreii sefarzi sunt putini, pentru ca au fost omorati de spanioli in timpul Inchizitei si pentru ca multi dintre ei s-au rupt de turma, fiind asimilati de alte popoare.

Suge-mio-tare 03-09-2010 - 13:50

Sau sunteti o doamna, doritoare de experiente inedite.

Nu va dati cu presupusul, in privinta persoanei mele, ca va oboseste creierasul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS