Acasa Sport-AutoSport Sportivii FRFK invadează Costineștiul

Sportivii FRFK invadează Costineștiul

scris de Ștefan Constantinescu
44 afisari

Sportivii cluburilor de freestyle kickboxing afiliate FRFK se vor reuni la Casa Duca Costinești, în perioada 27 august – 3 septembrie, pentru a participa la cel mai mare stagiu de pregătire din acest an.

La stagiul de pregătire vor participa sportivii a 15 cluburi din București și din țară.

”În acest an am decis să ne reunim pe malul Mării Negre, unde în altă parte decât în Costinești, stațiunea tineretului din țara noastră.

Vom pune accent pe pregătire, dar vom arăta lumii ca știm să ne și distrăm. Pentru noi pregătirea continuă nu este doar un slogan.  În acest stagiu de pregătire vom căuta nu doar să ne depășim limitele, dar și să simțim acel vibe, acel sentiment frumos de apartenență la marea familie FRFK”, a declarat coordonatorul stagiului de pregătire FRFK, sensei Corina Ilie, antrenor la Clubul Sportiv Co Ryu București.

Stagiul va fi organizat înaintea a două competiții internaționale.

”Acest stagiu de pregătire ne este util și nouă, antrenorilor și conducerii federației, deoarece în timpul antrenamentelor deja vom face o primă selecție a sportivilor care ne vor reprezenta la Cupa Mondială Judgement Day, care va avea loc in data de 24-25.11.2018 la Targoviste, dar și la Campionatul Mondial din Italia, care se va desfășura în această toamnă, între 30 octombrie și 4 noiembrie. Sperăm ca și în acest an imnul României să răsune în prezența miilor de practicanți ai acestui frumos sport din întreaga lume”, a spus și președintele FRFK, Adrian Dejanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS