Acasa Sport-AutoSport Sportivii ruşi medaliaţi la JO de la Soci au primit câte un Mercedes

Sportivii ruşi medaliaţi la JO de la Soci au primit câte un Mercedes

scris de C.S.
0 afisari

Cei 44 de sportivi ruşi medaliaţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci în 33 de probe au primit, joi, câte un automobil Mercedes, cheile fiindu-le înmânate de premierul Dmitri Medvedev. Ceremonia a avut loc la Moscova.

Sportivii ruşi medaliaţi la JO de la Soci au primit câte un Mercedes.

„Am fost puţin şocat de maşina pe care am primit-o. Ştiam ce model va fi, dar nu îmi venea să cred”, a declarat biatlonistul Anton Shipulin, campion olimpic la ştafetă 4×7.5 kilometri.

Aceasta este a doua maşină primită de Shipulin de la autorităţile ruse, după cea cu care a fost premiat după bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Vancouver, în 2010.

Sportivii ruşi au obţinut la Soci 33 de medalii: 13 de aur, 11 de argint şi 9 de bronz, încheind competiţia pe primul loc în clasamentul pe naţiuni.

Autorităţile ruse le-au promis medaliaţilor olimpici, pe lângă maşinile oferite joi, şi premii în bani: 120.000 pentru medalia de aur, 76.000 pentru argint şi 52.000 pentru bronz.

1 comentariu

votantul 28-02-2014 - 01:42

Bravo rusilor !!Astia au banii sa si plateasca sportivii!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult