Acasa Sport-AutoSport Stagiul național FRFK, un succes

Stagiul național FRFK, un succes

scris de Ștefan Constantinescu
59 afisari

Sportivii cluburilor afiliate FRFK au participat, în acest an, la un stagiu național de pregătire, care s-a desfășurat în perioada 27 august – 3 septembrie la Costinești. Evenimentul a reprezentat o premieră, deoarece a fost pentru prima oară când cluburile din FRFK s-au unit pentru a participa la un stagiu de pregătire.

În acest an am ajuns la concluzia că este momentul să trecem la următorul nivel. Pentru că suntem ca o familie, am decis ca în acest an să ne pregătim împreună. Dacă până acum fiecare club organiza independent stagii de pregătire, am hotărât, de comun acord, să facem schimb de experienta. De asemenea, am făcut acest pas și pentru coagularea colectivului, fiindcă sportivii din Rădăuți, de exemplu, nu se cunoșteau cu cei din  Târgoviște sau Bucuresti, să dau un alt exemplu, decât de la competiții. A fost un bun prilej să ne cunoaștem mai bine, nu numai la nivel de antrenori, dar și la nivel de sportivi”, a declarat organizatorul stagiului de pregătire FRFK, Corina Ilie, antrenor CS CoRYU București.

În ediția din acest an au participat peste 150 de sportivi, dar și aproximativ 15 antrenori. Antrenamentele de pregatire, câte două în fiecare zi, au fost sustinute de shihan Adrian Dejanu.

Sportivii noștri au dovedit cele mai bune calități. Faptul că am împărtășit din experiența noastră, dar și că, seară de seară, ne-am distrat împreună, au întărit marele colectiv FRFK. În competiții am dat dovadă de sportivitate, respect și fair-play. Acum a venit momentul și chiar am dovedit că suntem o mare familie, cu membri din toată țara. Țin să mulțumesc tuturor participanților și celor implicați în organizare, dar și gazdei noastre, Casa Duca din Costinești. Sper, de fapt sunt convins, că la anul ne vom vedea într un numar și mai mare”, a spus și shihan Adrian Dejanu, președintele FRFK.

El a mai afirmat că acest stagiu de pregătire le-a fost util și antrenorilor, dar și conducerii federației, deoarece în timpul antrenamentelor s-a făcut deja o primă selecție a sportivilor care vor reprezenta FRFK la Cupa Mondială Judgement Day, care va avea loc in data de 24-25.11.2018 la Targoviste, dar și la Campionatul Mondial din Italia, care se va desfășura în această toamnă, între 30 octombrie și 4 noiembrie 2018.

S-a sustinut si examen de grad in Freestyle Kickboxing unde au promovat urmatorii:

1.Samoila Cristina

2.Farimita Alex

3.Dejanu Monica

4.Ivan Viorel

5.Petreanu Catalin

6.Rosu Dariu

7.Mihaila Cosmin

8.Creteanu Mara

9.Mereu Marian

10.Pecheanu Dragos

11. Iakob Georgiana

12.lacatus Antonio

13.Pecheanu Radu

14.Gaceanu Raysa

15.Mihai Stefan

16.Tichir Stefan

17.Ticu Catalin

18.Ticu George

19.Matache alexandru

20.Onisei Dalida

21.Tanase Robert

22.Siret Orlando

23.Bodron Dumitru

24.David Denis

25.Paduraru Andrei

26.David Irina

27.Enea Andrei

28.Ciobanu Theodor

29.Nedeianu Amalia

30.Alexa Mihai

31.Gheban Auras

32.Frunzaru Cosmin

33.Trofin Gabriel

Si nu in ultimul rand CENTURILE NEGRE

MANZAT Narcis 1 Dan

REGEP Adriana 1 Dan

ONISEI Cristian 2 Dan

LEFTER Cosmin Catalin 2 Dan

Marin Mariu Mihai 4 Dan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS