Acasa Sport-AutoSport Statistici din Liga 1 pentru ponturi la pariuri câștigătoare

Statistici din Liga 1 pentru ponturi la pariuri câștigătoare

scris de Ziua Veche
9 afisari

Pariorii sunt mereu în căutarea unor ponturi câștigătoare pentru Liga 1, însă de cele mai multe ori omit informațiile care pe termen lung fac cu adevărat diferența, și anume statisticile.

6.cele-mai-profitabile-echipe-din-liga-1-2015-2016Într-adevăr, există comunități online de profil care oferă ponturi pentru Liga 1 destul de eficiente, însă cele mai bune resurse sunt mai mereu cele gratuite și în nici un caz cele contra-cost care promit îmbogățirea rapidă peste-noapte.

Simulare

Dacă am fi pariat câte 100 RON pe victoria aceleiași echipe în toate meciurile desfășurate în ultima ediție de campionat, la finalul campaniei numai două dintre acestea ne-ar fi generat profit.

Campioana Astra Giurgiu ne-ar fi adus un profit de 1618 RON, iar ocupanta ultimului loc al podiumului, Pandurii, ne-ar fi obținut 427 RON peste investiția efectuată.

Echipele care ne-ar fi cauzat cea mai mare gaură în buget ar fi fost: ASA Târgu Mureș (-1532 RON), Petrolul Ploiești (-1604 RON) și FC Timișoara (-1969 RON).

Statistici generaliste din sezonul 2015-2016 de Liga 1

Interesant este că dintre cele 262 de partide jucate, numai 25 s-au încheiat cu scor alb. S-au marcat 640 de goluri în sezonul precedent de Liga 1, iar nu mai puțin de18% dintre acestea au fost înscrise după minutul 80.

Surpriza sezonului a fost rezultatul obținut de FC Voluntari în fața Stelei, atunci când ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1 în fața campioanei în exercițiu de la acea vreme. 7.63 era cota gazdelor pentru a se impune în acea partidă.

Cea mai ofensive echipă din sezonul normal 2015-2016 al Ligii 1 a fost Viitorul, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 49 de goluri. La polul opus avem Petrolul Ploiești, echipă care a bifat numai 17 reușite.

ASA Târgu Mureș a avut ce mai bună apărare, înregistrând numai 21 de goluri încasate, în timp ce Concordia Chiajna a fost echipa care a scos mingea din plasă de cele mai multe ori (46 de goluri primite).

Statistici avansate

6.statistici-liga-1-sezon-normalAccesând site-ul meu preferat de rezultate live și statistici din fotbal, am extras următoarele date interesante despre stagiunea precedentă a competiției noastre fotbalistice interne.

Observăm că în 66.5% dintre partide s-a marcat cel puțin un gol în prima repriză, ceea ce ne duce cu gândul că pariurile de tip pauză/final care au ca opțiune un rezultat de egalitate la pauză nu ar fi cele mai indicate alegeri pentru această competiție.

Ținând cont că puțin peste o treime din meciurile disputate s-au încheiat la egalitate, ne duce cu gândul spre o strategie progresivă pe X-uri.

23.63% dintre partide s-au încheiat cu victoria gazdelor la 0, iar 12.64% dintre meciuri s-au încheiat cu o victorie la 0 a oaspeților. Punând cap la cap acest două informații, rezultă că 36.27% dintre duelurile de Liga 1 s-au încheiat cu victorii la 0. Pentru un astfel de pariu vom primi în general cote între 2 și 6, ceea ce ne face să ne orientăm serios spre acest tip de pariu.

În ultima ediție de campionat am avut parte numai de 8 reveniri spectaculoase. Practic, în numai 4.4% dintre partide o echipă care a condus la un moment dat s-a văzut învinsă la sfârșitul meciului. Așadar, pariurile de tip 1 pauză/2 final sau 2 pauză/1 final nu merită încercate, întrucât rata de succes a acestora este extrem de mică.

Media de 5.6 cartonașe galbene pe partidă ne spune că linia operatorilor pentru pariul Sub/Peste referitoare la numărul avertismentelor dintr-o partidă ar trebui să fie 5.5. Atunci când găsim un pariu cu cote bune care să aibă linia de Sub/Peste 3.5 cartonașe galbene, merită să mizăm pe pronosticul Peste.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult