Acasa Sport-AutoSport STEAUA – MACCABI HAIFA 4-2. Vezi golurile (VIDEO)

STEAUA – MACCABI HAIFA 4-2. Vezi golurile (VIDEO)

scris de Șt. C
1 afisari

Steaua Bucureşti a învins pe Maccabi Haifa cu scorul de 4-2 (2-2), joi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în Grupa J a Europa League la fotbal.

STEAUA – MACCABI HAIFA 4-2 (foto AFP)

Leandro Tatu (13), Florin Costea (28) şi Cristian Tănase (64, 84) au marcat pentru Steaua, Eyal Meshumar (36) şi Yaniv Katan (40) pentru Maccabi. Echipa lui Ilie Stan a condus cu 2-0 a fost egalată şi a reuşit, printr-o mobilizare exemplară, să marcheze de încă două ori în 10 oameni., după eliminarea lui Florin Costea (61).

Steaua a reuşit astfel prima victorie a unei echipe româneşti pe nou Arena Naţională şi păstrează şanse de calificare în faza următoare a competiţiei. Steaua a început meciul cu dorinţa de revanşă după eşecul umilitor de la Haifa, 0-5, şi a avut prima ocazie în min. 7, când Yahaya a salvat în faţa lui Tatu. Steliştii au reuşit să deschidă scorul dintr-o fază fixă, în min. 13: corner executat de Brandan şi micuţul Leandro Tatu s-a înălţat şi a marcat nestingherit, 1-0. Maccabi a replicat prin şuturi de la distanţă, fără probleme pentru Stanca: Vered (8, 18, 19), Falach (17).

Steaua l-a pierdut apoi pe Tatu, accidentat, după ce Gardoş fusese schimbat şi el din acelaşi motiv în debutul partidei. Steaua şi-a majorat avantajul cu un gol frumos reuşit de Florin Costea, cu un şut cu efect la colţul lung, după ce a combinat cu Rusescu: 2-0 (28). Elisha Levi a operat modificări în echipă şi oaspeţii au început să urce tot mai mult şi mai periculos. În decurs de numai patru minute, Maccabi a punctat de două ori şi a restabilit egalitatea în faţa unei echipe uluite. Meshumar a avansat liber şi a marcat cu un şut în diagonală de la circa 25 de metri (36), după care Katan l-a surprins pe Stanca de la marginea careului (40).

Steaua a avut o ocazie în prelungirile primei părţi, prin Rusescu, dar şutul său a fost respins de portar (45+2). La reluare, Steaua a părut inferioară fizic, iar Maccabi controlat jocul în majoritatea timpului. Steaua a avut o ocazie prin Brandan, în min. 56, dar şutul argentinianului, de la distanţă, a trecut peste poartă. Steaua, aflată şi aşa în suferinţă, a rămas în 10 oameni, după ce Florin Costea a fost eliminat în min. 61, după o intrare stupidă şi brutală. Şi în aceste condiţii, Steaua a reuşit să marcheze din nou, prin Cristian Tănase, care a reluat în plasă mingea recentrată de Nikolic, după ce Martinovic trimisese în bară: 3-2 (64).

După un şut periculos al lui Tănase (67), Steaua a mai primit o nouă lovitură în min. 68, când antrenorul Ilie Stan a fost trimis în tribună pentru proteste. După un şut bun al lui Rusescu (71), Maccabi a atacat în valuri poarta lui Stanca şi a avut câteva ocazii prin Amasha (72), Golasa (72) şi Meshumar (80). Tănase a prins apoi un şut extraordinar de la circa 30 de metri şi a mărit avantajul Stelei: 4-2 (84). Steaua a obţinut un succes important, după un meci bun, în care a arătat multe lucruri pozitive, dar şi altele mai puţin bune.

Steaua – Maccabi Haifa 4-2 de rechinul68

1 comentariu

TOM Cc 04-11-2011 - 12:11

In sfarsit VICTORIE !!!!! Frumos meci !! HAI STEAUA !!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult