Acasa Sport-AutoSport Steaua – Twente. Măsuri speciale de securitate

Steaua – Twente. Măsuri speciale de securitate

scris de M.A.
2 afisari

Cinci sute de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Twente. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmi (jandarmi.ro)

foto: jandarmi.ro

Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă, prin turnicheţi.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Fără alcool

Pe de altă parte, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Naţional Arena va fi interzisă, joi, între orele 18.00 – 24.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Twente din Cupa UEFA Europe League, care va avea loc pe Naţional Arena, se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 2.

Măsura luată se aplică tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele şapte artere de circulaţie aflate în jurul stadionului: Piaţa Eudoxiu Hurmuzache, Şoseaua Mihai Bravu, Strada Vatra Luminoasă, Bulevardul Pierre de Coubertin, Şoseaua Pantelimon, Bulevardul Chişinău şi Bulevardul Basarabia.

De la dispoziţie sunt exceptate unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive, etc.

Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice în ziua respectivă şi în intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 – 1500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult