Acasa Sport-AutoSport Steaua 1-1 Astra! Ilie Dumitrescu si-a dat DEMISIA

Steaua 1-1 Astra! Ilie Dumitrescu si-a dat DEMISIA

scris de Ziua Veche
6 afisari

SOC in Ghencea. Ilie Dumitrescu si-a dat demisia dupa 1-1 cu Astra. Declinul Stelei in campionat a inceput dupa egalul cu Timisoara si a continuat cu o infrangere la Urziceni. Ilie Dumitrescu a cedat in fata presiunii fanilor, furiosi pe seria slaba de 5 meciuri fara victorie.

 

Ilie Dumitrescu a fost atacat pentru prima oara de Becali. “De ce am cumparat atatia jucatori si noi jucam tot cu aceeasi 10?”, a tunat seful Stelei dupa egalul 1-1 cu Astra. Ilie Dumitrescu nu a asteptat sa treaca peste perioada grea. Si-a anuntat demisia in acelasi timp in care Becali incepuse sa il atace. Cu Ilie Dumitescu pe banca, Steaua a reusit sa o bata doar pe  Victoria Branesti.

„Nu s-a intamplat nimic, a fost o zi mai proasta. Am venit sa ajut echipa asta, am venit cu sufletul deschis. Eu demisionez, eu nu pot sa stau intr-un loc unde nu sunt dorit. Sa vina cineva care este iubit, care poate sa duca mai departe ce a facut Piturca. Daca lumea nu are incredere in mine, asta e. Ii multumesc lui Gigi. Steaua va avea un cuvant greu de spus in acest an si cu siguranta va castiga campionatul”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Bilantul lui Ilie Dumitrescu la Steaua: 3 victori, 2 egaluri, 3 infrangeri, inclusiv meciurile din Europa League.
Liga 1:
Steaua 2-1 Victoria Branesti
FC Vaslui 0-3 Steaua
Steaua 1-1 Timisoara
Unirea Urziceni 1-0 Steaua
Steaua 1-1 Astra

Europa League:

Steaua 1-0 Grasshopper
Grashopper 1-0 Steaua
Liverpool 4-1 Steaua

0 comentariu

jan dinu 31-08-2010 - 15:26

Doar cu Romania mare tzara are
adevarat – hotare !
JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult