Acasa Sport-AutoSport Steaua a ramas fara antrenor. Ilie Dumitrescu a demisionat

Steaua a ramas fara antrenor. Ilie Dumitrescu a demisionat

scris de Ziua Veche
71 Afisari

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, si-a dat demisia in aceasta seara, imediat dupa incheierea partidei Steaua-Astra 1-1, scrie Gazeta Sporturilor. „Am prins o zi proasta. Am venit sa ajut echipa asta, am venit cu sufletul deschis, dar nu pot continua…demisionez. Suporterii si-au indeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat. Am jucat prost, pacat de evolutia de la Liverpool. In continuare sint alaturi de jucatori, nu am luat nimic de la aceasta echipa, am venit gratis… Renunt din cauza suporterilor care nu ma mai doresc la echipa”, a anuntat Ilie Dumitrescu in emisiunea Fanatik Show (Digisport TV).


Gigi Becali a declarat la GSP Tv ca nu poate sa-l faca pe Ilie Dumitrescu sa se razgandeasca deoarece acesta „este om de onoare sis e tine de cuvant”. „A demisionat? Sa fie sanatos!…Nu stiu pe cine o sa pun in loc. E, oricum, urat sa vorbesc despre un inlocuitor pentru Ilie in momentele astea.”, a mai declarat Becali citat de Hotnews.

Daca Emerich Ienei sau Helmuth Duckadam au declarat ca spera ca decizia lui Ilie Dumitrescu sa fie luata „la cald” si sa revina asupra ei, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la Fanatik Show ca antrenorul Stelei a demisionat fiindca „a fost lucrat din interior”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS