Acasa Sport-AutoSport Steaua – Astra, scor 2-0, în etapa a 19-a (video)

Steaua – Astra, scor 2-0, în etapa a 19-a (video)

scris de Șt. C
2 afisari

Steaua Bucureşti a învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, în Ghencea, în ultimul meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Steaua Astra, scor 2-0

Steaua Astra, scor 2-0

Liderul s-a impus în derby-ul cu echipa clasată pe locul secund prin golurile marcate de foştii piteşteni Cristian Tănase (13) şi Andrei Prepeliţă (75). Steaua se află acum la 10 puncte de a doua clasată, Astra.

Valentin Sinescu, antrenorul Astrei, a înregistrat prima sa înfrângere în Liga I, după patru victorii şi un egal. Fanii Stelei au aruncat cu bulgări spre jucătorii şi oficialii Astrei tot timpul meciului, în ciuda apelurilor făcute la staţia de amplificare a stadionului şi a intervenţiei managerului general al Stelei, Mihai Stoica.

Jucătorul Constantin Budescu (Astra) a primit cartonaş galben în min. 59, când, după ce a fost schimbat, a plecat spre vestiare prin teren când balonul era în joc, pentru a se proteja împotriva bulgărilor aruncaţi din tribune de suporterii stelişti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS