Acasa Sport-AutoSport Steaua – CSKA Sofia, scor 1-0 (video)

Steaua – CSKA Sofia, scor 1-0 (video)

scris de Z.V.
13 afisari

Roș-albaștrii au învins liderul Bulgariei, dar tot sunt probleme la mijloc.

FC Steaua a disputat, marti, al doilea meci amical din cadrul cantonamentului de iarna din Antalya impotriva lui CSKA Sofia. In prima confruntare din Turcia, campiona Romaniei a fost invinsa de catre Sturm Graz, cu 2-0. In partida contra bulgarilor, George Tucudean a imbracat pentru prima data tricoul ”ros-albastru”, dar nu s-a evidentiat deloc. Stelistii au castigat cu 1-0, gol Adi Popa, inaintea fluierului de final al primei reprize.

FC Steaua va disputa al doilea meci amical din cadrul cantonamentului de iarna din Antalya impotriva lui CSKA Sofia.

Steaua – CSKA Sofia, amical (live video)

Steaua – CSKA Sofia, amical (live video)

George Ţucudean poate debuta pentru stelişti chiar astăzi. Echipa lui Costel Gâlcă este pregătită să obţină prima victorie în Antalya, cu CSKA Sofia.
Va fi cel de-al patrulea meci amical din această iarnă pentru campioana României. Până acum, Steaua a adunat o victorie și două înfrângeri.
„Cu siguranță că jucătorii n-o să mai fie așa de încărcați și exprimarea lor în teren o să fie cu totul alta.”, a spus antrenorul Costel Gâlcă, după meciul cu Sturm Graz, pierdut de campioana României cu 0-2.

Imediat după confruntarea cu bulgarii, Costel Gâlcă îi va trimite la lot pe cei opt stelişti convocaţi de Anghel Iordănescu la selecţionata divizionară. Noua achiziţie, George Ţucudean, este aşteptat să debuteze pentru campioni. Fostul dinamovist a privit de pe margine partida de pregătire a steliştilor din Antalya, cu Sturm Graz. „Din punctul meu de vedere, da, acum rămâne la decizia antrenorului. Sunt ok din punct de vedere fizic, acum rămâne de vazut.”, a spus George Țucudean.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult