Acasa Sport-AutoSport Steaua poate sa joace pe Ghencea daca isi plateste datoriile

Steaua poate sa joace pe Ghencea daca isi plateste datoriile

scris de Ziua Veche
8 afisari

 

Dupa zile de chin psihologic pentru suporterii echipei Steaua, Ministerul Apararii Nationale a transmis un comunicat prin care isi manifesta interesul de a continua contractul cu firma lui George Becali, dar numai daca aceasta isi achita cheltuielile restante.


“Ministerul Apararii Nationale nu respinge colaborarea cu Societatea Comerciala a domnului George Becali, atata vreme cat aceasta colaborare se deruleaza in conditii de legalitate. Prin urmare, atunci cand Societatea Comerciala isi va achita datoriile catre clubul Armatei, conform obligatiilor prevazute in contractul de inchiriere, colaborarea poate fi reluata, prin incheierea, a unui nou contract, astfel încat echipa de fotbal Steaua Bucuresti sa joace in continuare pe stadionul din Ghencea”, se arata in acest comunicat.

Pentru a contracara acuzatiile lansate de latindarul din Pipera, M.Ap.N a facut publice toate cheltuielile pe care Societatea Comerciala Fotbal Club Steaua Bucuresti SA le are catre Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”. “Domnul George Becali, prin declaratiile sale publice, a incercat sa creeze o falsa problema si sa arunce responsabilitatea rezilierii contractului catre institutia Armatei. Pentru a permite opiniei publice sa aiba o imagine clara asupra situatiei actuale, precizam faptul ca, la data de 17 mai 2010, Societatea Comerciala (in calitate de chirias) inregistra catre Clubul Sportiv al Armatei urmatoarele datorii:

– 178.847 lei contravaloarea chiriilor aferente lunilor martie si aprilie;

– 42.139 lei penalitati de intarziere la plata chiriei;

– 52.778 lei contravaloarea utilitatilor neachitate;

– 1.964 lei penalitati intarziere la plata utilitatilor.

M.Ap.N a reiderat ca a manifestat buna credinta fata de clubul bucurestean de fotbal trimitand cinci adrese prin care se notifica intarzierea platilor si faptul ca actul de inchiriere va fi desfintat si ca raspunsul venit din partea firmei conduse de George Becali a fost de “denuntare unilaterala a contractului nr. A-7220/23.12.2009, incepand cu data de 01.03.2010”.

0 comentariu

bit 24-08-2010 - 11:00

Se bucura ca i-a crescut productivitatea dar uita ca prin scaderea puterii de cumparare o sa-si admire productia zacind in rafturi si iesind din termenul de garantie.Mare satisfactie ca reduce salariile angajatilor.

Salut 24-08-2010 - 13:12

Sclavagism

Asta e esenta capitalismului romanesc. Nu tehnologie, nu marketing, nu inteligenta financiara…ci sclavagism in cel mai pur sens al cuvantului: munca cat incape si salariu de mizerie, chiar sub limita supravietuirii. Asta dupa ce au parazitat bruma de economie facuta … tot de sclavii actuali.

Astia-s capitalistii romani. Se plangea unul ca ne pleaca „investitorii” sau „intreprinzatorii”. Duca-se!
Daca pleaca 90% dintre ei, Romaniei si romanilor le va fi mai bine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult