Acasa Sport-AutoSport Steaua rămâne fără portar: Vezi unde pleacă Tătăruşanu

Steaua rămâne fără portar: Vezi unde pleacă Tătăruşanu

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Portarul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Tătăruşanu a confirmat că agentul său negociază în aceste zile transferul la echipa la care a făcut istorie Maradona, SSC Napoli.

Ciprian Tatarusanu ar putea apara din sezonul viitor in serie A la SSC Napoli

Într-un interviu realizat pentru site-ul SoloNapoli.com, prezentat de sport.ro, Ciprian Tătăruşanu anunţă că i-ar face plăcere să joace din sezonul următor la Napoli, anunţând că impresarul său se ocupă în aceste zile de transfer. Tranzacţia ar putea aduce în contul echipei Steaua 3 milioane de euro, adica dublu faţă de suma de 1.5 milioane de euro plătită de echipa bucureşteană Gloriei Bistriţa în 2008 când l-a achiziţionat pe acesta.

Tătăruşanu a declarat însă că nu ar pleca la echipa care a terminat sezonul 2011/2012 din Serie A pe locul 5, doar pentru a fi rezerva portarului De Sanctis, precizând că „orice jucător profesionist îşi doreşte să fie titular”. Steaua, echipa cu cea mai bună apărare din ultimul sezon de Liga 1, ar putea astfel pierde aproape o întreaga linie defensivă în această vară, după ce nu le-a prelungit contractele lui Geraldo Alves, Valentin Iliev şi Ovidiu Dănănae, iar Vlad Chiricheş este şi el aproape de un transfer în Italia, fiind dorit acum de ambele echipe din Roma, AS şi Lazio, după ce interesul lui AC Milan pare să fi scăzut ca urmare a dorinţei fiicei lui Berlusconi ca fundaşul Thiago Silva să rămână la Milano.

1 comentariu

Merita 21-06-2012 - 00:46

Tataruseanu este un portar forte valoroso caremai pote creste si poate ajuta Napoli sa castiga scudeto

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult