Acasa Sport-AutoSport Steaua riscă retrogradarea

Steaua riscă retrogradarea

scris de Șt. C
4 afisari

Steaua riscă să fie depunctată sau chiar retrogradată, dacă nu achită o datorie pe care o are către FCM Bacău.

foto:gsp.ro

Aşa susţine patronul băcăuanilor, Dumitru Sechelariu, care afirmă că are de primit 800.000 de euro de la Gigi Becali, în contul transferului lui Eugen Baciu.

Steaua are termen de graţie 30 de zile să ne dea banii de la data expirării contractului lui Baciu. Indiferent care este motivul, dacă jucătorul nu semnează o nouă înţelegere cu Steaua, roş-albaştrii trebuie să plătească 800.000 de euro. După aceste 30 de zile, adică de la 1 august, vor avea o penalitate 1% din sumă, deci 8.000 de euro pe zi. Apoi, de la 1 septembrie în mod normal echipa nu mai este programată la meciuri”, susţine Sechelariu, conform Sport.ro.

Eugen Baciu a ajuns la Steaua în 2004 de la FCM Bacău, înţelegerea dintre cele două cluburi cuprizând şi o clauză prin care gruparea moldoveană urma să primească 800.000 de la Steaua în momentul în care fundaşul părăsea formaţia „roş-albastră”, fie transferat, fie liber de contract. În această vară, Baciu a plecat liber de contract de la Steaua.

1 comentariu

dinaci alexandru 22-07-2011 - 17:01

daca steaua retrogradeazasa sfarsit footbalul romanesc :((:((

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult