Acasa Sport-AutoSport Steaua şi Dinamo ar putea împărţi aceleaşi vestiare

Steaua şi Dinamo ar putea împărţi aceleaşi vestiare

scris de B.C.R
2 afisari

După Dinamo, Steaua a depus o cerere la Primăria Bucureşti prin care solicită să joace meciurile din sezonul 2011-2012 pe noua arenă Naţional din complexul „Lia Manoliu”.

Gigi Becali nu a fost de acord la început, dar până la urmă, când a aflat că trebuie să investească iar o sumă importantă de bani în infrastructura stadionului din Ghencea, a fost de acord să mute echipa pe Naţional, anunţă prosport.ro. Ultima delegaţie trimisă în inspecţie la Steaua i-a avertizat pe roş-albaştrii că din sezonul următor bătrâna arenă nu va mai putea găzdui partide din cadrul Ligii Campionilor şi chiar Europa League, pentru că nu îndeplineşte toate criteriile.

„Păi, cum adică să mai bag eu iar bani, după ce am cheltuit milioane de euro în infrastructura stadionului. Nici măcar nu e stadionul meu. Păi ce, sunt luat de prost? Să investească Ministerul Apărării. Nu, tată, dacă dau un ban, vreau să joc pe cel mai frumos stadion”, le-a transmis Becali angajaţilor săi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult