Acasa Sport-AutoSport Steaua şi Dinamo au luat bătaie. Ce zice Gigi Becali

Steaua şi Dinamo au luat bătaie. Ce zice Gigi Becali

scris de R. C.P.
1 afisari

Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I la fotbal. FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dinamo. Golurile au fost marcate de Wesley ’24 şi Cânu ’48.

 Steaua si Dinamo au iesit din lupta pentru campionatUnicul gol al întâlnirii  de la Ploieşti a fost înscris, în minutul 90+2, de Mihalache, care a şutat din prima de la 24 de metri, în dreapta lui Tătăruşanu.

„Nu e ghinion, vedeţi-vă de treabă. E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion. Ce ghinion? N-am avut niciun şut pe poartă. Ei voiau să le dăm gol şi noi nu puteam! N-am jucat nimic. Noi nu vrem să vă dăm gol, vrem să fie 0-0! Eu sunt fraier că mă bag atât, de ce-mi fac eu duşmani pentru nişte vagabonzi? Nicoliţă a jucat fotbal, Bicfalvi la fel. Dar noi ce facem, îl băgăm pe Dică să adoarmă meciul? Şi Bonfim, şi Latovlevici, au mai mişcat. Dacă vrei să-l bagi pe Dică, scoate-l pe Onofraş. Ăsta nu dă gol nici din doi metri! El nici nu ştie pe ce planetă e, ăsta e jucător de Steaua? Să n-ai tu un şut pe poartă într-o repriză? Am mai pierdut un an”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult