Acasa Sport-AutoSport UPDATE: Steaua – Timisoara: 3 – 3 pentru jandarmi

UPDATE: Steaua – Timisoara: 3 – 3 pentru jandarmi

scris de Ziua Veche
5 afisari

.

UPDATE 13.10: Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, considera ca principalii vinovati pentru incidentele de la partida Steaua-FC Timisoara sunt conducatorii clubulurilor, care au incitat la violenta, si care ar trebui sa primeasca interdictie de a intra pe stadioane.


 

 

„Eu am spus ca aici se va ajunge. O sa ajunga sa moara oameni pe stadion. Asta am spus. Pana nu se vor lua masuri impotriva conducatorilor care incita nu rezolvam nimic. Trebuie luate masuri drastice impotriva lor si a suporterilor care strica spectacolul sportiv. Vom ajunge rau de tot. Trebuie sa se respecte legile tarii. Conducatorii care fac astfel de valuri trebuie interzisi pe stadion, la fel ca suporterii. Conducatorii sunt principalii vinovati, ei incita la violenta, si trebuie interzisi pe stadioane ca orice huligan. Cei care se dedau la huliganisme sa fie judecati ca atare”, a declarat Dragomir agentiei Mediafax.

—————————————-

Mai multe persoane au fost retinute duminica seara, dupa meciul Steaua – FC Timisoara, scor 3-3, in Liga I, ca urmare a incidentelor din timpul si de la finalul partidei.

“Au fost 10 retinuti deocamdata care au fost condusi la Sectia de Politie 22 si urmeaza ca in baza probelor video inregistrate atat in interiorul stadionului cat si in afara sa se ia masuri si impotriva altor suporteri implicati in incidente. In incidente au fost raniti doi angajati ai Jandarmeriei, unul cu probleme la ochi si altul cu dintii sparti dupa ce a fost lovit cu o piatra si un alt ranit de la firma de securitate care a fost lovit la arcada”, a declarat Marius Militaru, purtator de cuvant al Jandarmeriei, citat de Mediafax. La locul incidentelor s-a deplasat si purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, care a precizat ca au fost avariate si doua masini de politie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult