Acasa Sport-AutoSport Steaua va debuta în noul sezon din Liga 1 pe Naţional Arena

Steaua va debuta în noul sezon din Liga 1 pe Naţional Arena

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Steaua va juca primul meci din noul sezon al Ligii 1 cu Concordia Chiajna pe Arena Naţională, deşi în returul sezonului trecut a rezolvat problemele cu administratorii stadionului din Ghencea.

Steaua ar putea juca doar meciul de prezentare cu Litex Loveci pe stadionul din Ghencea in sezonul 2012-2013 (foto:radio-resita.ro)

Meciul dintre Steaua şi fosta echipa a antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Concordia Chiajna, din prima etapa a sezonului 2012-2013 a Ligii 1, care va începe pe 21 iulie, se va disputa pe Naţional Arena, iar vestea proastă pentru fanii „militarilor” care sunt ataşaţi de arena din Ghencea este că e posibil ca majoritatea meciurilor celei mai titrate echipe de fotbal din România, ar putea avea loc pe noul stadion naţional. Steaua, care în turul sezonului trecut a schimbat mai multe stadioane pentru a juca meciurile de pe teren propriu, a reuşit în cele din urmă în retur să revină în Ghencea spre bucuria suporterilor, unde a jucat 9 partide.

Cu toate acestea este posibil ca singura partidă a Stelei din acest tur care se dispută pe Ghencea să fie chiar meciul de prezentare din 15 iulie cu bulgarii de la Litex Loveci, la care este aşteptat să asiste şi legendarul jucător bulgar, Hristo Stoichkov. Potrivit gsp.ro, chiria pentru un joc pe Naţional Arena este de aproximativ 20.000 de euro, doar pentru primul inel al stadionului, astfel că Steaua va trebui să strîngă mulţi oameni în tribune ca să-şi acopere cheltuiala. Anul trecut, la partida cu Concordia Chiajna de pe propriul teren, care a avut loc tot pe Naţional Arena, „militarii” au avut mai mult de 12.000 de suporteri prezenţi la meci, recordul de asistenţă fiind realizat în Europa League, la meciul cu AEK Larnaca, la care au fost prezenţi 50.051 de fani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult