Acasa Sport-AutoSport Steaua vs. Mioveni 1-0, ce zic antrenorii (Video-gol)

Steaua vs. Mioveni 1-0, ce zic antrenorii (Video-gol)

scris de Șt. C
0 afisari

Steaua Bucureşti a învins duminică pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de Raul Rusescu (12).

Antrenorul echipei CS Mioveni, Marian Pană, a afirmat duminică, după înfrângerea pe teren propriu în faţa Stelei (0-1), că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, având în vedere ocaziile clare de gol pe care le-a avut jucătorii lui. ‘Sunt dezamăgit de cum s-a terminat jocul. Într-un meci cu Steaua, când ai atâtea posibilităţi să marchezi şi nu reuşeşti, sigur că adversarul profită. Ei au marcat la o fază fixă un gol destul de norocos, profitând şi de o neatenţie a noastră. (…) Nu pot să spun că ei nu au meritat victoria, dar având în vedere şi ocaziile noastre, cred că era mai echitabil un egal’, a declarat Marian Pană la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul s-a declarat totuşi mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, care au reuşit să pună probleme Stelei. ‘Una peste alta, eu sunt mulţumit de băieţi, dar este păcat că nu luăm şi puncte, pentru că şi moralul nostru era mai bun dacă obţineam măcar o remiză. Consider că meritam să câştigăm un punct. Dar trebuie să rămânem cu capul sus, să ne jucăm şansele’, a mai spus Marian Pană.
Antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, Ilie Stan, a afirmat că victoria obţinută duminică, la Mioveni (1-0), este una meritată şi va asigura echipei liniştea necesară pentru pregătirea următoarei partide.

‘Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am făcut şi greşeli în acelaşi timp. Important este că am ajuns de multe ori la finalizare (…). Este o victorie meritată şi acum avem o săptămână de linişte în care să pregătim jocul de la Cluj, cu Universitatea’, a declarat tehnicianul Stelei. Întrebat dacă echipa sa are şanse reale de a ajunge pe primul loc în următoarele şase săptămâni, el a evitat un răspuns categoric. ‘Vom vedea. Important este să acumulăm cât mai multe puncte, să jucăm fiecare meci la victorie şi apoi, în funcţie de rezultatele celorlalte echipe, vom vedea’, a spus Ilie Stan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS