Acasa Sport-AutoSport Stoichiţă lasă Steaua în mâinile lui Reghecampf

Stoichiţă lasă Steaua în mâinile lui Reghecampf

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Mihai Stoichiţă şi-a anunţat luni plecarea de la Steaua şi i-a urat succes noului tehnician ales de Gigi Becali, Laurenţiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf e noul antrenor al Stelei (foto: foz.ro)

Noul antrenor al Stelei, în vârstă de doar 36 de ani, a reuşit un retur de excepţie cu formaţia Concordia care în cea de-a doua parte a campionatului, a reuşit să adune 35 de puncte, la fel de multe ca echipa care a câştigat titlul, CFR Cluj. Prin această performanţă, nou-promovată Concordia Chiajna a reuşit să se claseze pe locul al 9-lea la finalul acestui sezon, deşi la încheierea turului se afla abia pe locul al 17-lea, acumulând doar 10 puncte.

Laurenţiu Reghecampf a fost fotbalist la Steaua în perioada 1996-2000, când în cele peste 100 de meciuri dispuate pentru roş-albaştrii, a reuşit să câştige la echipa din Ghencea, două titluri şi două Cupe. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vrut să îl aducă la echipă, imediat după plecarea lui Ilie Stan, însă antrenorul care a jucat la 3 echipe în Germania (Energie Cottbus, Aachen şi Kaserslautern) a amânat discuţia pentru finalul acestui campionat.

Fostul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă le-a urat baftă jucătorilor şi patronului din Ghencea pentru sezonul următor şi a plecat de la Steaua drept antrenorul cu cel mai bun procentaj de puncte obţinute la echipa din „roş-albastră”. Potrivit Mediafax, Stoichiţă, în vârstă de 58 de ani, consideră că cel care i-a fost elev în o perioadă la Steaua, Laurenţiu Reghecampf, este un antrenor „talentat şi de viitor” şi îşi doreşte ca acesta să reuşească „să-şi gestioneze comportamentul la o echipă mare”

1 comentariu

andrei 21-05-2012 - 14:15

4 etape ii dau la steaua

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult