Acasa Sport-AutoSport “Suedezu’”, primul jucator de culoare in echipa Romaniei

“Suedezu’”, primul jucator de culoare in echipa Romaniei

scris de Ziua Veche
17 afisari

Nicolau Manuel Dumitru Cardoso are tata roman, mama brazilianca si s-a nascut in Suedia. Are 18 ani si este atacantul echipei italiene Empoli din Seria B. Desi a jucat deja pentru nationala „azzurilor” Under 19, spune ca si-ar dori sa joace pentru Romania.


„Sunt si eu pe jumatate roman, tatal meu este roman 100%, mi-ar placea. Daca domnul Lucescu ma va suna si ma va chema, voi raspunde afirmativ convocarii. Am jucat pentru nationala de juniori a Italiei, insa nu cred ca ma va impiedica acest lucru”, a declarat fotbalistul pentru www.sport.ro. Miodrag Belodedici, responsabil cu juniorii in cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca nu a auzit pana acum de acest jucator : „Daca are cetatenie suedeza de unde sa auzim. Acum, o sa-l urmarim bine, daca tot e roman”. Dumitru poate deveni al doilea jucator cu alta cetatenie, dupa Max Nicu, naturalizat la nationala condusa de Razvan Lucescu.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult