Acasa Sport-AutoSport Şumudică către soţia lui Marius Constantin: Te-ai ars pe găoz?

Şumudică către soţia lui Marius Constantin: Te-ai ars pe găoz?

scris de B.C.R
260 afisari

FC Rapid se află în plin scandal după ce Marius Constantin a sărit să-l bată pe antrenorul Marius Şumudică în cantonamentul pe care giuleştenii l-au susţinut în Antalya.

marius sumudica constantin foto-meme.roTotul a plecat de la o replică pe care Şumudică i-a dat-o soţiei lui Constantin, care l-a scos din minţi pe fundaş.

Într-un interviu acordat prosport.ro, Constantin confirmă incidentul şi spune despre antrenorul Rapidului că este un golan.

“Dialogul a fost iniţiat de el. Kinga (soţia lui Marius Constantin, n.r.) era cu celelalte fete şi nu a avut nicio replică de natură să îl provoace, cum greşit s-a indus ideea în ultimul timp. L-am apostrofat, dupa care m-am repezit spre el. Au intervenit colegii, oricum…

Exact aşa i-a spus. Te-ai ars pe găoz. Şi, da, a urmat apoi o reacţie nervoasă din partea mea.

Dacă s-ar mai întâmpla asta, aş proceda la fel. E vorba de familie, de principii, de mândrie. E reacţia unui bărbat faţă de replica unui golan. Nu permit nimănui să se ia de soţia mea. Ce trebuia să fac? Să îi spun că o să caut o cremă împotriva arsurilor?”, a spus Constantin.

Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului a convocat o şedinţă cu jucătorii şi după ce i-a întrebat pe toţi despre ce s-a întâmplat a decis: “Marius Constantin se va antrena cu echipa a doua până ce va fi luată o decizie definitivă legată de viitorul său”.

Şumudică, supăratjucătorii nu ţin la glume

„De azi (miercuri, n.r.) înainte nu o să mai glumesc cu nimeni. Văd că nu ţineţi deloc la glume! O să îmi fac treaba şi atât”, i-a anunţat tehnicianul pe fotbalişti, după cele întâmplate.

Şumudică a fost anunţat de conducerea Rapidului că va fi sancţionat cu o amendă.

3 comentarii

spartacus 30-03-2011 - 19:37

Sumudica trebuia sa antreneze echipa a doua a rapidului, pana invata sa isi respecte jucatorii si familiile acestora.Nu este posibil sa faca astfel de aprecieri, jucatorii nu sunt sclavii lui , iar familiile acestora sunt sfinte. Sumudica sa mearga sa antreneze in familie si sa o intrebe pe maica-sa unde s-a ars cand a facut un nesimtit ca el .

capra 30-03-2011 - 20:08

Cu acest limbaj nu poti sa-i nume de „antrenor”.
Mare jucator nu a fost,antrenor nu cred ca o sa fie mare, dar Tzigan a ramas

urbos 02-04-2011 - 01:30

Vorbeste ca lepadatura securista din fruntea statului, deci e bun.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult