Acasa Sport-AutoSport Şumudică pleacă de la Rapid, după 0-1 cu Sportul

Şumudică pleacă de la Rapid, după 0-1 cu Sportul

scris de C.P.
4 afisari

„Am fost dat afară şi îmi caut echipă!”, a dezvăluit miercuri Marius Şumudică unor apropiaţi.

Marius Sumudica isi cauta echipa

foto: sport.ro

Şumudică neagă zvonurile conform cărora ar putea prelua CFR-ul: „Tratativele cu cei de la Cluj deocamdată nu există. A fost o dorinţă din partea lor de a sta de vorba, dar nu este nimic concret!”

Marius Şumidică negociază rezilierea contractului cu George Copos, care a anunţat că va face tot posibilul pentru a obţine încheierea contractului cu acordul părţilor. În cazul în care rezilierea se va face unilateral, Şumudică va fi despăgubit conform unei clauze din contract cu echivalentul unui salariu anual, informează sport.ro.

Ruptura dintre antrenor şi conducere s-a produs marţi seara, după înfrangerea din Giuleşti cu Sportul (0-1, gol Tibi Bălan).

„E greu să mai continue Şumudică, am văzut o echipă judeţeană în această seară. Ambele părţi ar trebui să încetăm de comun acord contractul. Şumudică şi-a dorit mult să reuşească la Rapid, a pus mult suflet, dar din păcate nu a putut obţine rezultatele aşteptate”, a declarat George Copos, după meci.

1 comentariu

digital 27-04-2011 - 12:50

bai comunistule,tu crezi ca sumu o fi prost sa plece singur?!da-l tu afara,plateste-i drepturi contractuale,plateste un nou antrenor si o sa ai tot un rapid judeteana!

auzi ca asta e si afacerist!zii cu cine ai amenajat partiile in Poiana Brasov in anii 90!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult