Acasa Sport-AutoSport Super Bowl 2016 cu mingi din aur şi pietre preţioase

Super Bowl 2016 cu mingi din aur şi pietre preţioase

scris de S. P.
7 afisari

Consiliul American al Fashion Designer-ilor (the Council of Fashion Designers of America, CFDA), în parteneriat cu Liga Naţională de Fotbal (National Football League, NFL) a creat o serie de mingi de fotbal unicate pentru a marca ediţia cu numărul 50 a Super Bowl-ului, informează CNN.

Super Bowl 2016În proiect au participat 50 de firme de renume, precum Tiffany & Co sau Betsey Johnson, fiecare reflectând propria viziune asupra mingii, care in mod normal este fabricată din piele de culoare maro.

Majoritatatea designerilor au creat mingile din metale şi pietre preţioase, dar şi piele naturală, ţinte sau franjuri.

Fiecare piesă este scoasă la licitaţie până pe data de 14 februarie, când suma strânsă va fi donată către Fundaţia NFL. Suma de la care începe fiecare licitaţie este de 500 de dolari.

Super Bowl 2016, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), jucată de echipele Denver Broncos şi Carolina Panthers, va avea loc duminică, 7 februarie, pe „Levi’s Stadium” din Santa Clara, California.

Imnul Statelor Unite va fi interpretat de Lady Gaga, nominalizată la premiile Oscar 2016 pentru cea mai bună coloană sonoră, pentru interpretarea piesei ”Til It Happens To You”, din cadrul filmului ”The Hunting Ground”.

În pauza meciului, atmosfera va fi întreţinută de Beyonce şi trupa britanică Coldplay.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult