Acasa Sport-AutoSport Supercupa României. Steaua lui Becali nu mai străluceşte

Supercupa României. Steaua lui Becali nu mai străluceşte

scris de D.S.S.
2 afisari

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de evoluţia Stelei în meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut cu 0-1, duminică, în Supercupa României. Finanţatorul Stelei nu era nici măcar supărat pe jucători, despre care spune că „atâta pot”, spunând că pentru el acest trofeu era mai mult o chestiune de orgoliu.

gigi becali cioban foto-prosport.roNu mă interesează Supercupa, era o chestie de demnitate. Dar trebuie să ai valoare ca să-ţi menţii demnitatea. Nu concepeam să plec învins de la Piatra Neamţ. Atitudine a fost, dar lipseşte valoarea. Jucătorii şi-au dat viaţa pe teren, dar n-au putut. Eu pe cine să cert acum? Brandan, Rusescu şi Tatu au încercat să facă totul singuri săracii, că nu primeau mingi„, a spus Becali, la GSP TV. Finanţatorul stelist şi-a menţinut afirmaţia făcută înaintea Supercupei, cum că dacă Steaua va pierde va mai trebui să aducă jucători. „Ne trebuie patru, cinci jucători. Chiar dacă e târziu, eu încerc să mai repar ceva. Cu echipa asta nu ajungi în grupele Europa League. De titlu nici nu poate fi vorba aşa. Nici măcar de podium!„, a punctat Becali.

Steaua a pierdut cu 0-1 meciul cu Oţelul Galaţi, contând pentru Supercupa României. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Laurenţiu Buş, în prima repriză.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult