Acasa Sport-AutoSport Suporterii mai au de așteptat mult timp până vor reveni pe stadioane

Suporterii mai au de așteptat mult timp până vor reveni pe stadioane

scris de Misu Andrei
66 afisari

Suporterii germani vor trebui să aştepte cel puţin 12 luni înainte de a asista din tribune la meciurile de fotbal, a opinat Gerald Haug, preşedintele academiei de ştiinţe Leopoldina din Halle, citat de DPA.Conform omului de ştiinţă german, în cel mai negru scenariu, fanii vor putea intra din nou pe stadioane abia în toamna anului 2021.

”Cu siguranţă vor trece mai multe luni, dar s-ar putea ajunge şi până la un an şi jumătate”, a declarat Haug la televiziunea publică ARD, adăugând că ”nu ar fi înţeleaptă o decizie redeschidere a stadioanelor” până când nu există un vaccin, scrie Agerpres.

Fotbalul german a fost suspendat la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, dar Liga germană (DFL) plănuieşte reluarea sezonului cu meciuri fără spectatori din luna mai. Vineri are loc o adunare generală extraordinară a DFL, care va decide soarta sezonului 2019/2020. Dacă sezonul va continua, cluburile vor putea beneficia de 750 milioane euro provenind din drepturi de televizare şi sponsorizări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult