Acasa Sport-AutoSport Suporterii Stelei: „Ciobane unde e cupa?”

Suporterii Stelei: „Ciobane unde e cupa?”

scris de Ziua Veche
6 afisari

Un suporter stelist a observat, dupa ce a vizitat muzeul de la stadionul Ghencea, ca replica in miniatura a trofeului castigat in ’86, Cupa Campionilor Europeni, e diferita de cea prezenta in pozele mai vechi.


 

 

„Umbla vorba ca acesta a fost pierdut din neatentia celor care au administrat clubul de-a lungul ultimilor ani si care pastrau trofeele castigate de Steaua de-a lungul timpului, ‘la loc de cinste’, intr-o debara din cadrul stadionului. Altii afirma ca simbolul grobianismului din Romania l-ar fi vandut, intr-un moment in care avea nevoie de bani lichizi… Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, Becali a facut mai mult decat sa scuipe cu bani pe demnitate, competenta si onoare! A vandut pana si cel mai important simbol al clubului!”, scriu suporterii pe siteul fcsteaua.ro.

Ei reclama faptul ca actuala cupa expusa in muzeu are o culoare argintie, si nu aurie, si contine doar doua inele la baza fata de trei cate erau la cupa originala.

{gallery}gallery/05/cupa_steaua{/gallery}

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult