Acasa Sport-AutoSport Surpriză la Montreal. Cu cine va juca Simona Halep în turul secund

Surpriză la Montreal. Cu cine va juca Simona Halep în turul secund

scris de D.P.
10 afisari

Liderul mondial, Serena Williams, a decis să se retragă din turneul de la Montreal, ceea ce înseamnă că Simona Halep, locul cinci în clasamentul WTA, va evolua în turul secund cu învingătoarea dintre Daria Gavrilova (46 WTA) şi Annika Beck (37 WTA).

Simona Halep singaporeSerena Williams, principala favorită a turneului din Canada, s-a retras din cauza unei probleme la umăr. Lipsa sportivei în vârstă de 34 de ani a adus mai multe modificări pe tabloul principal. Simona Halep, a cincea jucătoarea a lumii, va avea parte de un alt traseu la Montreal.

Halep va lua startul în competiţie direct din turul secund. Conform tragerii la sorţi iniţiale a tabloului principal, Simona Halep trebuia să joace în turul doi cu învingătoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) şi o jucătoare din calificări, iar în runda următoare, românca de 24 de ani se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA). După retragerea Serenei Williams, Halep se va întâlni cu câştigătoarea dintre Daria Gavrilova (locul 46 mondial) şi Annika Beck (numărul 37 WTA).

În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.

La turneul din Canada, dotat cu premii totale în valoare de 2,413,663 de dolari, va participa şi Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta în runda inaugurală, împotriva jucătoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul din Canada se va desfăşura în perioada 25 – 31 iulie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult