Acasa Sport-AutoSport Susţineţi Rapidul Etern !

Susţineţi Rapidul Etern !

scris de Doru Dragomir
43 afisari

În aceste momente dificile pe care le traversează clubul nostru iubit, rapidiștii au o singură șansă: aceea de a susține Rapidul cu și mai multă forță.

club aristocratic dr parvuA susține Rapidul nu înseamnă a susține patronatul sau conducerea administrativă. Înseamnă a fi alături de culoarea vișinie, așa cum numai galeria noastră știe să cânte: ”Și la bine, și la rău/Rapid este clubul meu”!
Azi, doar rapidiștii din tribune mai pot crește valoarea brandului Rapid. Și nu este pentru prima oară în istoria noastră de aproape 100 de ani când acest lucru se întâmplă.
De fapt, generații după generații de rapidiști au crescut acest brand.
Prima generație, din cele două decenii interbelice, a pornit de la o mână de entuziaști și a ajuns la cei 15-20.000 care umpleau Giulestiul la celebrele meciuri din Cupa Europei centrale, la celebrele derbyuri cu Ripensia, la celebrele finale cu Venus.
În primii ani ai comunismului, rapidismul s-a îmbogățit cu un număr important de suporteri proveniți de la cluburile abuziv desființate, Venus și Unirea Tricolor. Rapid începuse să devină Centrul rezistenței din fotbalul românesc.
În anii 60-70, Rapidul a atras lumea artistică și scriitoricească, un mare număr de intelectuali din toate domeniile, care au dat o tușă de noblețe și spirit frondei prezente în Giulești dintotdeauna.
Toate acestea au făcut posibilă rezistența generației de rapidiști din anii 75-90, perioadă fără glorie fotbalistică, dar a unei admirabile rezistențe în fața unui regim tot mai opresiv.
steag club aristocratic rapidRapidiștii anilor 90 și 2000 au purtat echipa spre victoriile interne și europene și au menținut unicitatea acestui fenomen, în condițiile unei campanii de denigrare bine susținute, așa cum Rapidul nu a cunoscut nici în cei mai negri ani ai comunismului.
Rămâne ca și rapidiștii de azi să dea o nouă valoare brandului Rapid. Cum?
Veniți să susțineți RAPIDUL etern, nu pe patron sau pe conducători, nici facțiunile din diversele sectoare ale stadionului! 
Nu uitați că suntem o parte din istoria curată a fotbalului din România! Fiți mândri de noblețea logo-ului nostru: ”Rapid e o stare de spirit/Rapid e un mod de a fi!”
Valoarea Rapidului și viitorul acestui club depind în cea mai mare măsură de atitudinea voastră în aceste momente. Fiți conștienți de acest lucru și acționați în consecință!
Avem de arătat întregii lumi că o competiție sportivă nu are nimic în comun cu ura, cu violența sau cu comportamentul de mahala.
Rapidul nu oprește în halte. Rapid rămâne Orient Expresul fotbalului românesc!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

CLUBUL ARISTOCRATIC RAPID
Președinte, dr. Mihai Pîrvu

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult