Acasa Sport-AutoSport Tamas catre fratii Becali: “Va bat de uitati cum va cheama, bulangiilor!”

Tamas catre fratii Becali: “Va bat de uitati cum va cheama, bulangiilor!”

scris de Ziua Veche
2 afisari

De aproape două decenii, clanul Becali face legea în fotbalul românesc, cei doi fraţi impresari ocupându-se de destinele celor mai importanţi jucatori şi, practic, de viitorul echipei naţionale. Un viitor spre care din ce în ce mai mulţi dintre noi privesc plini de pesimism.


 

Mai nou, şi jucătorii de prim rang aflaţi sub contract cu Giovanni şi cu Victor se răzvrătesc împotriva machidonilor. Unul dintre aceştia este Gabriel Tamaş.

În vara lui 2007, fundaşul părăsea Spartak Moscova, grupare cu care se afla sub contract din 2004 şi de la care fusese împrumutat la Dinamo şi la Celta Vigo, luând calea Hexagonului.

A semnat cu Auxerre, iar fraţii Becali, impresarii fotbalistului la vremea respectivă, au parafat înţelegerea.

Tamaş, aflat acum sub contract cu englezii de la West Bromwich Albion – a primit recent o telegramă care l-a aruncat în pragul unei veritabile crize de nervi.

Apropiaţii ex-braşoveanului au declarat că fundaşul a fost înştiinţat că are o datorie de nu mai puţin de 600.000 de euro către statul francez. Mai precis, este vorba despre impozitul pe profit, bani pe care Victor şi Giovanni l-au asigurat că i-au platit în 2007, imediat după transferul la Auxerre.

Doar că impresarii au minţit, au încasat profitul şi au tăcut mâlc, în speranţa că nu se va afla niciodata.

Speriat, Tamas a pus mana pe telefon şi a sunat în România. „‘Descurcă-te cum poţi!” , a fost răspunsul arogant al celor doi impresari.

“S-a enervat şi le-a zis: ‘Cum să mă descurc?! Dacă vă prind, vă joc în picioare pe amândoi, vă bat de uitaţi cum vă cheamă, bulangiilor!’”‘, au declarat sursele stl.ro.

Citiţi mai multe aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult