Acasa Sport-AutoSport U si CFR Cluj – TAS a decis: Campioana va fi stabilită pe teren

U si CFR Cluj – TAS a decis: Campioana va fi stabilită pe teren

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS)  a hotărtat ca meciul care poate decide titlul, dintre “U” Cluj şi CFR, să se joace vineri, 18 mai.

Castigatoarea Trofeului Ligii 1 va fi decisa pe teren (foto: captură Sport.ro)

Tribunalul de la Lausanne a stabilit astfel că decizia Comisiei de disciplină a LPF să fie păstrată, iar meciul din etapa a 31-a, întrerupt în minutul 27, la scorul de 1-0 pentru CFR, se va rejuca vineri, din minutul 1, de la scorul de 0-0. Conform Prosport, decizia ar fi trebuit să fie dată la ora 12, dar potrivit declaraţiei avocatului LPF Cătălin Ciubotă dosarul a fost foarte amplu, de peste 200 de pagini, previziunea acestuia adeverindu-se, TAS-ul neluând nici o decizie contra comisiei LPF, întrucât “CFR nu avea voie să facă apel, nefiind sancţionată”.

Astfel, “UCluj devine noul arbitru al finalului de campionat, partidele acestora de vineri cu CFR şi duminică cu FC Vaslui fiind decisive în stabilirea ierarhiei finale a Ligii 1. Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a declarat pentru DigiSport că CFR va câştiga titlul, precizând că acest lucru va fi foarte dificil din cauza că vor juca la mai puţin de 48 de ore. Totodată, acesta a anunţat că se gândeşte serios să dea în judecată Liga, considerând că LPF încalcă prin această programare la mai puţin de 48 de ore, un nou articol din regulament.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult