Acasa Sport-AutoSport TAS, anunț oficial în cazul Simonei Halep

TAS, anunț oficial în cazul Simonei Halep

scris de C.S.
272 Afisari

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat pe siteul său oficial programul audierilor din următoarele luni, iar cazul Simonei Halep (suspendată 4 ani din tenis din cauza dopajului) nu apare pe această listă.

TAS a publicat lista tuturor cazurilor pe care le are în agendă în următoarele săptămâni (mai precis până pe 21 martie 2024), iar Simona Halep nu figurează în calendarul forului de la Lausanne.

În vârstă de 32 de ani, Halep mai are de așteptat până când TAS va analiza suspendarea de 4 ani dictată de tribunalul independent Sport Resolutions în cazul său de dopaj.

Reamintim că Halep a făcut apel la TAS împotriva suspendării de 4 ani pentru dopaj în data de 24 octombrie a acestui an.

Curtea elvețiană a precizat la acel moment că fosta lideră WTA a cerut ca decizia Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) să fie anulată şi sancţiunea sa „să fie redusă”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult