Acasa Sport-AutoSport Tecau in finala de dublu de la Wimbledon

Tecau in finala de dublu de la Wimbledon

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Perechea Horia Tecau/ Robert Lindstedt (Romania/ Suedia) s-a calificat in finala de la Wimbledon. Horia Tecau şi Robert Lindstedt i-au invins in semifinale pe argentinienii Juan Ignacio Chela şi Eduard Schwank, cu scorul de 6-4, 7-5, 6-2.


In finala, Horia Tecau şi Robert Lindstedt vor intalni perechea Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), care a dispus in semifinale de cuplul Wesley Moodie/Dick Norman (Africa de Sud/Belgia), cu scorul de 7-6 (7/3), 6-3, 3-6, 5-7, 6-3. Pentru calificarea in ultimul act al competitiei londoneze, Horia Tecau şi Robert Lindstedt vor primi un cec in valoare totala de 120.000 de lire sterline, informeaza RRA. La dublu masculin, singura prezenta in ultimul act la Wimbledon i-a apartinut lui Ilie Nastase in 1973, cand impreuna cu americanul Jimmy Connors avea sa caştige titlul. Cele mai multe turnee de Grand Slam la dublu le-a caştigat Ilie Nastase. Trei la dublu masculin – Roland Garros, 1970, cu Tiriac, Wimbledon, 1973 şi US Open, 1975 şi doua la dublu mixt – ambele la Wimbledon, cu jucatoarea americana Rosemary Casals, in 1970 şi 1972. Ultimii romani care au disputat o finala de Grand Slam la tenis au fost Virginia Ruzici şi Ion Tiriac. Cei doi au pierdut in 1979 in ultimul act al turneului de dublu mixt de la Roland Garros.

0 comentariu

Dan D. 26-08-2010 - 16:53

Lucreaza judecatorii astia in trei schimburi ca sa-l gaseasca cu ceva pe nea Dan. Le tzitziie la toti c.u.rurile de frica ca vine Dan sa le-o taie, japitele dracului ce sunt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult