Acasa Sport-AutoSport Tecău şi Lindstedt, calificaţi în finala de dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tecău şi Lindstedt, calificaţi în finala de dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy

scris de Șt. C
4 afisari

Perechea româno-suedeză Horia Tecău/Robert Lindstedt s-a calificat vineri în finala probei de dublu a turneului masculin de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, învingând cu 5-7, 6-4, 10-8 perechea australiană Paul Hanley/Jordan Kerr.

Momentul psihologic al meciului a fost consemnat în setul doi, când australienii conduceau cu 3-0. Din acel moment, principalii favoriţi ai turneului, Tecău şi Lindstedt, au avut o puternică revenire, fiind frenetic încurajaţi de numeroşii spectatori. Suporterii de pe Arena Centrală au încurajat permanent perechea Tecău/Lindstedt, dorind să menţină în cursă pe singurul român rămas în competiţie.

Cei doi australieni, o echipă foarte solidă, s-au axat în special pe Robert Lindstedt, care evoluează cu infiltraţii zilnice la piciorul stâng. Antrenorul australian Ashley Fisher, noul tehnician cu care colaborează Horia şi Robert, a luat permanent notiţe pentru a-i pregăti pe elevii săi pentru finala de sâmbătă.

La dublu în turneul de la Bucureşti, românii s-au impus o dată, în 1998, prin Andrei Pavel şi Gabriel Trifu, în finala cu altă pereche din ţara noastră, George Cosac/Dinu Pescariu: 7-6, 7-6. Victor Hănescu şi Andrei Pavel au pierdut finala din 2005, iar George Cosac şi Ciprian Porumb pe cea din 1993.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult