Acasa Sport-AutoSport Tenis Birmingham. Simona Halep – Klara Koukalova, scor 6-1, 6-3 (live video)

Tenis Birmingham. Simona Halep – Klara Koukalova, scor 6-1, 6-3 (live video)

scris de Z.V.
23 afisari

Simona Halep va juca joi şi la simplu şi la dublu în cadrul turneului de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.
6-3 Halep, break, game, set și meci! Simona reușește un nou break și încheie partida fără probleme, arătând o formă foarte bună.

5-3 Halep. Serviciu câștigător pentru Halep, care se impune la 15 și mai face un pas spre calificare.

4-3 Halep. Koukalova își face ușor serviciul, dar Simona rămâne în față și este la două game-uri distanță de câștigarea partidei.

4-2 Halep. Simona apasă pedala de accelerația și profită de momentul bun, reulind să se distanțeze din nou pe tabelă.

3-2 Halep. Nu fără emoții, Koukalova își materializează serviciul.

3-1 Halep, Simona își păstrează avantajul break-ului, cu un game la 15.

2-1 Halep. Cel mai spectaculos game al meciului se dispută la egalitate, fiecare jucătoare având avantaj. Koukalova arată un nivel superior în joc și își adjudecă game-ul în cele din urmă.
2-0 Halep, după un nou game bun, care a durat ceva mai mult de un minut. Serviciul este o armă foarte utilă a Simonei astăzi.

1-0 Halep, cu break! Simona începe foarte bine setul doi, cu un game câștigat la 30 pe serviciul advers, în care a trimis două lovituri splendide în colț. 79% din primele servicii ale lui Halep sunt bune.
6-1 HALEP, GAME ȘI SET! Cu al treilea as al zilei, Halep închide din nou game-ul de serviciu la 15, după doar 18 minute de joc.

5-1 Halep, break! Un ultim retur foarte agresiv al Simonei crește diferența dintre cele două sportive.

4-1 Halep. Game închis cu un as de Simona, care a câștigat la 15. Halep lovește bine plasat și puternic, greu de returnat pentru Koukalova.

3-1 Halep, cu break! Simona se distanțează rapid la 0-40, se face 15-40, dar cehoaica nu poate salva și punctul următor, iar Halep se impune.

2-1 Halep, rebreak! Koukalova recuperează break-ul la 15, după un lung de linie încercat de Halep, care se duce mult în afară.

2-0 Halep, cu break. Simona reușește break-ul la prima șansă avută și are deja avans față de adversara sa.

1-0 Halep. Game de serviciu făcut la 0 de Simona. Cu o deplasare foarte bună în teren, Halep și-a adjudecat rapid punctele.

Simona Halep - Klara Koukalova

Simona Halep – Klara Koukalova

Halep, cap de serie numărul unu şi locul 3 WTA, o va întâlni pe Klara Koukalova, jucătoare venită din calificări şi locul 92 WTA, în jurul orei 15:00, pe Arena Centrală Ann Jones, în optimile de finală ale probei de simplu.

Înaintea meciului lui Halep, de la ora 13.00, se va disputa întâlnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorită a competiţiei, şi Svetlana Kuznetsova (Rusia), cap de serie numărul 13, tot din optimile de finală.

Românca de 23 de ani va evolua joi şi în proba de dublu, după ce nu a putut juca miercuri din cauza ploii. Halep şi partenera sa Heather Watson (Marea Britanie) vor întâlni, în primul tur, perechea spaniolă Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra Santoja, meciul fiind al doilea de pe terenul 2, în jurul orei 18:00. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 14:00.

Meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, şi Klara Koukalova se va disputa joi, în jurul orei 15:00. Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 2 si video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult