Acasa Sport-AutoSport Tenis – Eşec pentru Tecău şi Lindstedt în finala de la Rotterdam

Tenis – Eşec pentru Tecău şi Lindstedt în finala de la Rotterdam

scris de Șt. C
1 afisari

Perechea formată din românul Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt a pierdut finala probei de dublu a turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.207.500 euro, după ce a fost învinsă de favoriţii nr. 2, Michael Llodra (Franţa)/Nenad Zimonjic (Serbia), cu 4-6, 7-5, 16-14.

Tecău şi Lindstedt în finala de la Rotterdam

Tecău şi Lindstedt, care au ratat cinci mingi de meci, au cedat după o oră şi 41 de minute şi va primi fiecare câte 19.365 euro şi 300 puncte ATP la dublu. Tecău şi Lindstedt, după un prim set câştigat, au avut 3-1 în setul secund, dar apoi au pierdut avantajul şi au irosit pe propriul serviciu şansa de a ajunge în tiebreak. În supertiebreak, Tecău şi Lindstedt au condus cu 5-2, 6-4, au fost egalaţi la 6, apoi s-au desprins la 9-6, dar au fost iar egalaţi, 9-9. Ulterior au mai ratat două mingi de meci şi au salvat alte trei. Llodra şi Zimonjic se vor alege cu câte 42.920 euro şi 500 de puncte ATP.

Pentru Tecău este prima finală de anul acesta la dublu, după ce s-a impus în proba de dublu mixt la Openul Australiei, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Horia Tecău are 9 titluri câştigate la dublu în carieră, dintre care 6 alături de Lindstedt, şi 9 finale pierdute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult