Acasa Sport-AutoSport TENIS. Halep încoronată la New Haven

TENIS. Halep încoronată la New Haven

scris de Șt. C
10 afisari

Simona Halep a câştigat turneul WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 690.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe cehoaica Petra Kvitova (N. 3), cu 6-2, 6-2

Simona Halep a castigat la New Haven

Simona Halep a avut nevoie de o oră şi 7 minute pentru a trece de numărul 9 mondial (23 ani), acesta fiind primul meci contra cehoaicei Kvitova. Halep, care a câştigat 14 din ultimele sale 16 partide, va fi recompensată cu un cec de 117.000 dolari şi cu 470 de puncte WTA. Kvitova va primi 62.300 dolari şi 320 puncte WTA. Simona va redeveni cea mai bună jucătoare română în clasamentul WTA după acest rezultat, urcând pe locul 19 în ierarhia mondială. Simona Halep (21 ani, 23 WTA) a confirmat perioada excelentă prin care trece şi şi-a trecut în palmares al patrulea său titlu WTA, după cele câştigate anul acesta la Nurnberg (Germania), Budapesta Hertogenbosch (Olanda), scrie Agerpres.

Simona va participa, începând de luni, la Openul Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, unde doreşte de asemenea să facă o figură frumoasă, mai ales că se va juca pe aceeaşi suprafaţă ca şi la New Haven.

„Cred că voi juca un tenis frumos acolo. Vreau doar să fiu relaxată, deoarece am un sentiment plăcut acum. Este un moment bun pentru mine şi vreau să trăiesc să trăiesc aceste clipe minunate”, a spus Simona, care o va avea ca adversară în primul tur la US Open pe britanica Heather Watson.

1 comentariu

UnUL 25-08-2013 - 10:41

Felicitări, Simona. La mai multe astfel de reușite!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult