Acasa Sport-AutoSport Tenis. Simona Halep mai joacă o finală

Tenis. Simona Halep mai joacă o finală

scris de Șt. C
4 afisari

Tenismena Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la New Haven (Statele Unite), dotat cu premii în valoare de 690.000 dolari, reuşind să o învingă în două seturi, 6-2, 7-5, pe daneza Caroline Wozniacki, într-o partidă din semifinalele competiţiei, disputată vineri.

Simona Halep (foto:Agerpres)

Halep (21 ani), ocupanta locului 23 în clasamentul mondial, o va avea ca adversară în finală pe cehoaica Petra Kvitova, a treia favorită a competiţiei şi deţinătoarea titlului la New Haven, care a dispus cu 6-0, 6-1 de compatrioata sa Klara Zakopalova, în cealaltă semifinală, după numai 51 minute de joc. Reprezentanta ţării noastre a dominat întâlnirea cu Wozniacki, cap de serie nr.4 şi cvadruplă câştigătoare a acestui turneu (2008-2011) şi va încerca acum să-şi treacă în palmares al patrulea titlu WTA din carieră, după cele cucerite anul acesta la Nurnberg (Germania), Budapesta şi s-Hertogenbosch (Olanda).
Pentru calificarea în finală, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 62.300 dolari şi 320 de puncte WTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS