Acasa Sport-AutoSport Tenis, Turneul Campioanelor: Simona Halep – Eugenie Bouchard, 6-2, 6-3

Tenis, Turneul Campioanelor: Simona Halep – Eugenie Bouchard, 6-2, 6-3

scris de D.P.
7 afisari

Turneul Campioanelor. Simona Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3, în primul meci disputat de sportiva română în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, găzduit de oraşul Singapore.

Tot luni, în debutul grupei roşii, americanca Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

În acest moment, Halep şi Williams se află pe primele două locuri ale grupei, urmând a se întâlni miercuri. Bouchard va juca în următoarea partidă cu Ivanovici.

Românca şi-a asigurat un premiu de 243.000 de dolari şi 230 de puncte WTA. Ea va mai primi câte 70 de puncte pentru următoarele două meciuri din grupă, indiferent de rezultat, astfel că totalul este de 370 de puncte WTA.

Tenis, Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard (video live)

Tenis, Turneul Campioanelor: Simona Halep – Eugenie Bouchard (video live)

Tenis, Turneul Campioanelor. Simona Halep debuteaza azi, la Singapore, de la ora 16:00. Adversara sa este Eugenie Bouchard, o alta debutanta la competitia ce aduce la start cele mai bune 8 jucatoare ale lumii.

Scorul intalnirilor directe dintre cele doua este 1-1. Simona a castigat in optimile de finala de la Indian Wells, 6-2, 1-6, 6-4, pentru ca sportiva din Canada sa castige in semifinale la Wimbledon, 7-6, 6-2, meci in care Halep a acuzat o accdentare la glezna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult