Acasa Sport-AutoSport Tenis, Turneul WTA Barcelona: Două românce în sferturi

Tenis, Turneul WTA Barcelona: Două românce în sferturi

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

După ce Simona Halep a învins-o în optimi pe Roberta Vinci, Sorana Cîrstea, s-a calificat şi ea în sferturile de finală ale turneului de la Barcelona.

Sorana Cîrstea

Spre deosebire de Simona Halep care s-a impus în două seturi, Sorana Cîrstea a avut nevoie de trei seturi (1-6, 6-3. 6-1) pentru a se impune în faţa jucătoarei din Spania, Lourdes Dominguez-Lino şi a se califca astfel în sferturile de finală ale turneului WTA dotat cu premii totale de 220.000 de dolari. În următoarea faza a compeţiei o va întâlnia pe sportiva din Belarus, Olga Covortsova, care a eliminat-o pe alta reprezentanta a gazdelor, Lara Pous-Tito.

Potrivit Agerpres, prin aceste performanţe Sorana Cîrstea şi Simona Halep, care va juca în  sferturi cu Carla Suarez Navarro, şi-au asigurat fiecare câte un cec de 5340 de dolari şi 70 puncte WTA. Din păcate pentru Simona Halep, ea şi Janette Husarova (Slovacia) au fost învinse în sferturile de finală ale probei de dublu, cu 6-3, 6-1, de principalele favorite, italiencele Sara Errani şi Francesca Schiavone.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult