Acasa Sport-AutoSport Tenismena româncă Cristina-Andreea Mitu a câştigat turneul de la Prerov

Tenismena româncă Cristina-Andreea Mitu a câştigat turneul de la Prerov

scris de A.B.
28 afisari

Jucătoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul ITF de la Prerov (Cehia), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

mitiRomânca a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Martina Kubicikova (Cehia), informează site-ul itftennis.com. Perechea Elena Bogdan/Kathrin Woerle (România/Germania), cap de serie numărul unu, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Maribor (Slovenia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Bogdan şi Woerle au învins, în finală, cu scorul de 6-2, 2-6, 10-5, cuplul Karen Barbat/Anna-Lena Friedsam (Danemarca/Germania). Jucătoarea Diana Stomlega, cap de serie numărul 6, a ratat calificarea în finala turneului ITF de la Trabzon (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Stomlega a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/4), de Melis Sezer (Turcia), principala favorită a competiţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult