Acasa Sport-AutoSport Ticleanu a fost demis de Mititelu prin SMS

Ticleanu a fost demis de Mititelu prin SMS

scris de Ziua Veche
3 afisari

Aurel Ticleanu a fost demis de Adrian Mititelu, dupa meciul cu Astra Ploiesti, de la conducerea tehnica a Universitatii Craiova.


„Astazi astept hartia oficiala a incheierii colaborarii cu Craiova. Nu am ce sa le reprosez baietilor, eram peste rezultatele de anul trecut. Eu si jucatorii nu avem nicio vina pentru ca nu am obtinut nicio victorie in aceste cinci etape. Mititelu avea asteptari mai mari, ca noi toti, dar din pacate asta e viata. Chiar daca am avut multi jucatori buni, au fost multe probleme intre acesti jucatori. Orice antrenor ar veni, va avea nevoie de timp pentru a construi ceva la Craiova”, a spus Ticleanu la Sport.ro.

Aurel Ticleanu a rezistat doar cinci etape pe banca echipei Universitatea Craiova. Egalul de sambata, 2-2 la Ploiesti, cu Astra, i-a fost fatal antrenorului, care a fost demis inca de sambata noaptea, printr-un SMS: „Imi pare rau de munca ta, dar se pare ca nu esti compatibil cu echipa”, i-a scris Adrian Mititelu.

0 comentariu

Carpathian garden 29-08-2010 - 23:42

ca dupa succesul noului brand, Ilie Nastase este hartuit de o ziarista pe strazile Timisoarei.

Vedeti daca-i domn si nu i-a spart telefonul?
A ajuns postat pe blogul mafieidintimisoara.

urbos 30-08-2010 - 00:10

Dobitocul ce si-a zis, asta e tara lui Base, a curvei prezidentiale Udrea, a analfabetei EBA, asa ca, sa fiu eu insumi, ce sa ma mai chinui sa fac pe domnul.

nik 30-08-2010 - 05:15

daca esti cineva sau ai fost nu te poti plimba linistit de catei sau catele cu camere si microfoane

max 30-08-2010 - 06:02

taranilor, asa se scrie „matii”? :))

xxx 30-08-2010 - 12:49

Francezii s-au speriat de cersetorii violenti si agresivi. Nastase s-a trezit in fata unui reporter violent si agresiv. Cred ca reporterul a primit ce a cautat. Cred ca in fata unui ziarist badaran oriceine ar trebui sa reactioneze la fel sau chiar mai rau… pe masura agresivitatii!!!

urbos 30-08-2010 - 17:16

Astia sint „ziaristii” lu’ Base. Analfabeti ca otreapa EBA. Limbistii astia imputiti concep titlurile si articolele ascultand manele in redactie probabil, ca sa fie pe placul idolului betiv si securist caruia ii ling rahatii cu veneratie.
Viermii lu Basescu au si aparut pe forum sa-l apere pe trogloditul Nastase impotriva „ziaristei agresive” probabil si ea, angajata mogulilor.
Sictir in mortii ma-tii!!

GURAU MILIAN 01-09-2010 - 10:02

Reporterul s-a prezentat anainte de a face filmuletul?Unde a facut aceasta scena ? La boli grele nu se dau uneori leacuri tari ?!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult