Acasa Sport-AutoSport Timişoara, Bistriţa şi Bihorul vor juca în Liga II a decis TAS

Timişoara, Bistriţa şi Bihorul vor juca în Liga II a decis TAS

scris de Bogdan Crețu Roman
1 afisari

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins memoriile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, în privinţa licenţei, grupările urmând să evolueze din sezonul viitor în Liga II, a anunţat, luni, site-ul oficial al forului de la Lausanne.

foto:gerpres

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat decizia în cele patru memorii privind cluburi româneşti de fotbal şi licenţele lor pentru sezonul 2011/2012 al primei ligi şi pentru competiţiile europene: Fotbal Club Timisoara SA vs UEFA; Fotbal Club Timisoara SA vs Federaţia Română de Fotbal; CS FC Bihor Oradea vs Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal; „Club Fotbal Gloria 22″ Bistriţa vs. Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă din România. Cele patru memorii au fost respinse şi deciziile luate de autorităţile competente din România şi de UEFA au fost confirmate în totalitate”, a anunţat TAS pe site-ul official, potrivit Mediafax.

„În urma respingerii memoriilor, cele trei cluburi nu au licenţa pentru a evolua în prima ligă din România, sezonul 2011/2012, iar FC Timişoara nu are nici licenţa pentru a evolua în cupele europene în acest sezon. Întreaga documentaţie TAS, cu bazele acestei decizii, va apărea în câteva săptămâni”, menţionează TAS, pe site-ul oficial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult