Acasa Sport-AutoSport UPDATE. Timişoara şi Bistriţa au fost retrogradate

UPDATE. Timişoara şi Bistriţa au fost retrogradate

scris de Șt. C
5 afisari

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. Această deciziea fost luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor de fotbal, Mihai Alexandru Micu.

clasament-rezultate-liga-I-minge-fotbalFC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget.

Cele două cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut apel. Craiova nu a primit licenţa din cauza datoriilor şi a făcut apel la această decize.

În schimb, cluburile Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploieşti, FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi CFR Cluj au primit licenţa pentru Liga I, informează Mediafax.

Victoria Brăneşti, care nu a făcut apel, nu a primit licenţa, în timp ce Unirea Urziceni nu a depus dosarul de licenţiere.

Ca urmare a acestor decizii FC Vaslui va juca în turul preliminar al Ligii Campionilor, Gaz Metan Mediaş în Liga UEFA, iar Sportul Studenţesc va rămâne în Liga I.

Echipele care nu au primit licenţa vor evolua în Liga a 3-a.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult