Acasa Sport-AutoSport Timişoara şi Bistriţa rămân în Liga I

Timişoara şi Bistriţa rămân în Liga I

scris de P.C.R.
4 afisari

FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, echipe care nu au primit licenţa pentru primul eşalon, vor evolua în Liga I în sezonul viitor, s-a stabilit luni în şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

clasament-rezultate-liga-I-minge-fotbalÎn schimb, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că membrii Comitetului Executiv nu pot schimba hotărârile Comisiei de Licenţiere, dar cluburile fără licenţă FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor se pot adresa TAS pentru a-şi câştiga dreptul de a evolua sezonul viitor în Liga I.

„Azi s-a votat în Comitetul Executiv ca FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor să joace în sezonul viitor în Liga I. Dumitru Dragomir (n.r. – preşedintele LPF) a propus la rubrica diverse să se voteze pentru ca în următorii trei ani să nu se mai ţină cont de manulalul de licenţiere şi pentru rămânerea în Liga I a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa. S-a aprobat, cu 9 voturi pentru, 2 abţineri şi 2 împotrivă. Eu şi domnul Marius Stan (n.r. – preşedintele clubului Oţelul Galaţi) am fost împotrivă”, a declarat Dumitru Costin, preşedintele sindicatului fotbaliştilor, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu a participat la vot, părăsind sala în care a avut loc şedinţa. Oficialul FRF le propusese membrilor Comitetului Executiv ca echipele care nu au primit licenţa să aibă dreptul de contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, o altă variantă fiind o modificare în manualul de licenţiere în care să nu se mai ţină cont de datoriile cluburilor către stat. Un alt membru al Comitetului Executiv, preşedintele CCA, Vasile Avram, a părăsit şedinţa după primul punct de pe ordinea de zi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult